Antene satelit si echipamente catv

Politica de Confidentialitate


Datele cu caracter personal colectate de S.C. PERUVISION S.R.L.

 

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor.

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este:

 - Pentru achizitionarea de produse, datele oferite pentru comanda si facturare, pe care le pastram in sistemul informatic financiar, conform cerintelor codului fiscal in vigoare.

 - gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind evoluţia si starea comenzilor.

 

Datele colectate cu privire la plasarea comenzii sau newsletter sunt confidenţiale. Peruvision poate selecta clientii cărora le va trimite oferte si promotii.

 

Conform regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date ("GDPR"), Peruvision are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele cu caracter personal personale furnizate de utilizatori.

 

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a firmei Peruvision şi cu utilizarea şi prelucrarea de către Peruvision pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.

 

Cum stocamdatele tale - politica de confidentialitate

 

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

 

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in sediul nostru din Timisoara indeplinind cele mai stricte criterii de securitate.

 

Cat timp procesam datele personale?

 

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare. 

 

Alte informantii:

Peruvision nu solicită utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe Peruvision pentru niciun fel de prejudiciu.