Antene satelit si echipamente catv


DESPRE NOI

          Firma Peruvision reprezinta un furnizor de incredere din domeniul echipamentelor de receptie satelit, televiziune prin cablu, digital-terestru si IPTV. Piloanele principale ale companiei sunt consultanta tehnica si comerciala, vanzarea de echipamente din domeniile sus mentionate si service precum reparatii garantie si post-garantie.

          Infiintata in Timisoara acum mai bine de doua decenii, Peruvision ofera o gama de produse care se adreseaza celor trei mari categorii de clienti:

  1. Companii de televiziune prin cablu / operatori DTH care ar putea beneficia de urmatoarele:

• solutii digitale complete pentru CATV: transmodulare QPSK la PAL, transmodulare/multiplexare QPSK/8PSK la QAM/COFDM, orice tip de sursa de intrare la QAM/COFDM, decriptare, receptoare de cablu digital;

• solutii complete analogice pentru CATV: statii, modulatoare mono/stereo cu ajustarea parametrilor canalelor RF;

• module digitale pentru satelit si convertoare terestre;

• sisteme de transmisie optice;

• instrumente de masura pentru semnale digitale sau analogice si analizoare spectrale;

• amplificatoare RF de trunchi sau de distributie, alimentate local sau de la distanta;

• receptoare digitale profesionale, antene de satelit si alte accesorii aferente;.

• receptoare digitale MPEG-2 si MPEG-4, de satelit, cablu si digital terestru;

• solutii tehnice pentru actualizare firmware OTA la receptoare digitale de cablu sau satelit;

• SERVICE-garantie si post-garantie, upgrade-uri de software si refurbishmentul echipamentelor

 

  1. Grupuri de clienti care utilizează semnale terestre si de satelit in instalatii SMATV si care ar putea folosi o gama larga de produse:

• solutii complete in ceea ce priveste receptia prin satelit pentru hoteluri, moteluri sau zone rezidentiale;

• multiswitch-uri active adaptate pentru fiecare cerere;

• antene toroidale pentru receptia simultana;

• LNC-uri single / twin / quattro / quad / octo pentru orice tip de antena.

 

  1. Clienti individuali care solicita receptia semnalului satelit, cablu si digital terestru, care pot alege urmatoarele elemente:

• cele mai noi receptoare digitale de pe piata europeana: DVB-S, DVB-S2, DVB-S2X, DVB-C, DVB-T2 HD;

• orice tip de antene si LNC-uri, actuatoare si comutatoare DiSEqC, CAM-uri pentru programele TV cu plata;

• SERVICE-garantie si post-garantie

          Departamentul de service garantie si post-garantie se bucura de o atentie deosebita in cadrul companiei noastre, fiind compus din personal calificat care dispune de toate dotarile necesare pentru a acoperi o gama larga de cerinte ale clientilor nostri din Romania si Europa.
           Ultimele dezvoltari tehnologice pe care le comercializam includ statii CATV incredibil de versatile (cum ar fi WISI Chameleon, WISI Tangram), receptoare de satelit HD si 3D pe platforma Linux (Kaonmedia, Golden Media) si tehnologii de transmisie prin fibra optica pentru operatorii de cablu care furnizeaza pachete de servicii integrate: televiziune prin cablu, internet, telefonie fixa ​​si mobila, alaturi de cele mai noi facilitati OTT (Over-The-Top). Toate acestea se bazeaza pe salturile majore din tehnologia IC (circuite integrate) si pe solutii software care implementeaza o gama larga de functii noi.

          De-a lungul timpului am castigat increderea clientilor nostri prin oferirea unor produse de calitate de la furnizori cum ar fi WISI, KAONMEDIA, GOLDEN MEDIA, ROVER INSTRUMENTS, INVERTO, GLOBAL INVACOM, MUELLER SAT-TECHNIK, GRUNDIG,etc., oferind solutii complete adaptate pentru fiecare dintre clienti.

          Avand o viziune in continua extindere, PERUVISION a evoluat intrand in relatii de colaborare pe termen lung cu principalii operatorii de cablu si DTH din Romania.

          Deoarece obiectivul nostru a fost intotdeauna nu doar acela de satisfacere a asteptarilor clientilor ci si depasirea acestora, am implementat in cadrul firmei standardul de calitate ISO 9001: 2008, acreditat de firma URS Romania, companie certificata de UKAS (Serviciul de Acreditare din Marea Britanie). Ca parte integranta a acestei activitati, avem ca misiune multumirea deplina a clientilor nostri, construirea de relatii stranse, bazate pe onestitate si incredere, prin livrarea de solutii profesionale destinate nevoilor acestora.

          Expertii nostri tehnici va ofera consultanta gratuita si va calculeaza costurile solutiei pe care doriti sa o implementati, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0256-211692 / 021-3113948 sau pe adresa de e-mail info@peruvision.ro .