Antene satelit si echipamente catv

Cum comand?

Pasul 1  - Acasa

Se apasa butonul Persoane Fizice sau Firme din meniul Acasa pentru a se afisa toate categoriile de produse din grupa selectata.

 Pasul 2  - Categoriile de produse

Da click pe categoria care te intereseaza si se va deschide catalogul cu producatorii/produsele din categoria respectiva.

Pasul 3 -  Pagina de produs

Din categoria de produse alege cu un click poza produsului care-ti place si se vor afisa caracteristicile principale ale acestuia. Daca e produsul pe care ti-l doresti, apasa butonul COMANDA PRODUSUL.

Pasul 4 - Trimite comanda

Dupa ce ai completat toate campurile necesare comenzii apasa butonul TRIMITE COMANDA.


Detalii livrare:

Livrarea se face direct de la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti sau prin FAN COURIER. Pentru produsele cu valoarea mai mica de 100 Lei sau antene satelit se achita in prealabil transportul si contravaloarea produsului cu ordin de plata, dupa confirmarea ordinului de plata se trimite produsul. In cazul antenelor satelit, cu exceptia celor care au cutie pentru transport si sunt trecute ca livrabile prin curier, avem nevoie si de o confirmare ca va asumati riscul transportului cu curierul. Noi recomandam transport special sau ridicare personala.

Detalii voucher:
Voucher-ul este valabil o singura data pentru o singura achizitie sau un singur produs si se ofera o singura data pe un email. Odata ce a fost utilizat sau a depasit perioada de valabilitate acesta expira.Detalii retur marfa:

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data recepționării bunurilor.


Comanda telefonică:

Pentru comanda telefonica puteti suna cu incredere la oricare din numerele de telefon de mai jos, de Luni - Vineri intre orele 9:00 - 17:00

Timisoara 0256-211692 / 0356-438791
Bucuresti 021-3113948 / 031-8803608

La pretul produsele livrate prin curier se adauga cheltuielile de expeditie.